Ker svet potrebuje

uspešne podjetnice.

Vsi podjetniki imajo iste probleme pri rasti, podjetnice imajo še kakšnega več.

V programu AWE pomagamo podjetnicam spoznati, kako se jih lahko lotijo.

DOBRODOŠLA NOVA GENERACIJA PODJETNIC AWE 2.0!


Za uspeh in rast so bistveni samozavest, know-how in mreženje. V programu AWE bomo prek metode CEED, spletne platforme DreamBuilder in skupnosti CEED poskrbeli za know-how in mreženje, samozavest pa bo rasla z uspehi in praktično ob vsakem stiku s podobno mislečimi.

Prva generacija AWE podjetnic uspešno zaključila program

AWE 1.0: Rast, podpora in zagon za nove podjetniške preskoke

Za uspeh in rast so bistveni samozavest, know-how in mreženje. To smo združili v programu AWE (Academy for Women Entrepreneurs), ki je v letu 2021 povezal 49 podjetnic iz cele Slovenije v skupnost podjetnic, predano podjetniški rasti. Podjetnice so se udeleževale mesečnih srečanj peer-peer skupin, sodelovale v online programu DreamBuilder ter uživale dodatno podporo s CEED mentorji. Prav tako so postale del CEED skupnosti, ki se srečuje mesečno, in zaobjema že 1100+ podjetnikov iz Slovenije.

“Skupnost žensk, ki se podpiramo in verjamemo ena v drugo” (Ursula, Hopalai)

V prvi generaciji AWE podjetnic beležimo podjetniške preskoke kot so povečanje prodaje, boljša organizacija posla in planiranje, prevetritev poslovnega modela, preboj na tuje trge, utrditev samozavesti podjetnic, sprememba mindset-a, podpora peer-podjetnic, vzpostavila pa nova podjetniška sodelovanja in partnerstva med AWE podjetnicami. Program temelji na hands-on metodi izmenjave izkušenj in znanj med podjetniki.


Med vsemi podjetnicami so članice Programskega sveta in mentorice AWE izbrale deset podjetnic z največjim poslovnim preskokom “Top 10 Business Breakthrough”. Med njimi so Ursula Lavrenčič iz Hopalai, Deana Jezeršek iz LanguageSitter, Tina Markun iz Urejanje domov, Maja Ferme iz Ferme Fashion, Janja Štrumbelj iz Le-potica, Aleksandra Lelov iz podjetja Yanika, Matejka Štempelj iz Almadea, Damjana Pangerčič iz Sil-Way, Maja Jerkič iz Freezura, ter Nika Močnik iz Eventnika. Vse AWE podjetnice najdeš tukaj.


Prva generacija AWE podjetnic je program zaključila s sprejemom pri H.E. Jamie Lindler Harpootlian, veleposlanici ZDA v Ljubljani, ter U.S. Embassy Ljubljana, več preberi tukaj, nekaj utrinkov smo ujeli tudi v spodnjem videu.

Kaj dobiš v programu AWE?

Znanje prek izkušenj uspešnih podjetnikov

Metoda CEED

Skupina izbranih podjetnic bo z izkušenimi podjetnicami ter podjetniki izmenjevala znanje in izkušnje iz prakse, kajti verjamemo, da je vsak podjetniški problem nekdo že rešil. Le spoznati ga moraš.

Bazično poslovno znanje

“DreamBuilder”

Prek spletne platforme DreamBuilder boste razširile in dopolnile bazični podjetniški know-how, ki bo osnova za nadaljnjo rast. DreamBuilder uporablja več kot 5000 podjetnic v 50+ državah.

Spodbude enako mislečih so-udeleženk

Skupnost programa AWE

V skupnosti AWE podjetnice začutijo, da niso same. Po izkušnjah taka skupnost zaživi že med projektom, in se razvija naprej, saj članice tudi po koncu programa ostajajo povezane, se spodbujajo, svetujejo in si pomagajo.

Podjetnice vstopijo v podjetniško skupnost CEED z več kot 1000 člani, kjer prek srečanj po CEED metodi pridobivajo še več znanja in izkušenj drugih.

Samozavest serijsko

Program AWE

Samozavest pride z uspehom in osebno ter poslovno rastjo. Zato je pomembno določati prave poslovne cilje in biti del spodbudnega okolja. Oboje je bistvo programa AWE.

Daš, dobiš

Programski svet in mentorji

Spremljale nas bodo izkušene podjetnice in vzornice, ki so naredile že precej podjetniških kilometrov. Z nami bodo v programskem svetu in na mentorskih srečanjih.

It's AWEsome.

Cilj AWE je podpreti podjetnice in jih spodbujati k rasti prek vsebinske podpore in lokalnega sodelovanja.

Ali je program AWE zate?

  • Imaš podjetje, si ustanoviteljica ali CEO,

  • imaš ambicijo rasti podjetja, in

  • deluješ samostojno ali imaš ekipo do 5?

… potem je odgovor DA.

Prijave so zaključene.

Programski svet

Izkušene podjetnice in managerke. Strokovnjakinje. Mentorice. Spoznajte AWE Programski svet podrobneje tukaj.

COVID-19 FREE ZONE

Ali prek spleta na daljavo ali v živo, program AWE se ne ustavi.

Program pričnemo v vsakem primeru septembra 2022.

S sodelovanjem v AWE postaneš tudi del CEED skupnosti podobno-mislečih podjetnic WE Inspire (Women Entrepreneurs Inspire), že od leta 2016.

Skupnost je nastala s podporo U.S. Embassy v Ljubljani.